Wegens vernieuwing en herinrichting is ons toeristenveld seizoen 2019 helaas gesloten. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Our tourist field is closed this season due to renovation, we hope to welcome you next year.

Op ons rustige en midden in het groen gelegen toeristisch veld is het heerlijk vertoeven. Op dit veld bevinden zich 10 camperplaatsen, die allemaal beschikken over een verharde ondergrond, zodat u er gemakkelijk op- en af kunt rijden. Op deze plaatsen kunt u gebruik maken van 10 ampère elektra- en kabel-tv aansluiting en u kunt inloggen op ons Wi-Fi netwerk.  Er is een mogelijkheid om uw vuilwater af te voeren. Het sanitair gebouw dat op het veld aanwezig is, heeft een warm en koud water aansluiting. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en er uw afwas doen. Tevens is er een kinderspeeltuin en tafeltennistafel aanwezig, dus uw kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Op bestelling kunt u bij de receptie ‘s morgens heerlijk vers gebakken broodjes en croissants afhalen. U kunt uw bestelling, tot 19.00 uur de avond ervoor, in de receptie doorgeven.

 

 

Op onze camping worden geen alleenreizende jongeren toegelaten.